Головна » Новини » Новини та коментарі » Вітаємо Патріарха Філарета із 15-річчям інтронізації на Київський патріарший престол
21-10-2010, 15:17
Вітаємо Патріарха Філарета із 15-річчям інтронізації на Київський патріарший престол

21 жовтня виповнюється 15 років від часу інтронізації на Київський патріарший престол Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета.

Ваше Святосте!

Щиро вітаємо Вас із цією знаменною датою.

Українська Церква пройшла складний і тернистий шлях, пережила не мало гонінь та утисків, але завжди була опорою та надією у буремні часи для свого народу.

І нині, в часи гірких випробувань, коли постає загроза існування незалежності нашої Держави, мільйони українців шукають віри та підтримки і знаходять їх у незалежній українській Церкві.

Ваш визначний особистий внесок у духовне збагачення українського народу, багатолітня плідна церковна діяльність є прикладом для наслідування не лише для вірних УПЦ Київського патріархату, але й усіх, хто був і залишається патріотом своєї Батьківщини.

У цей святковий і радісний день бажаємо Вам Божої благодаті, міцного здоров’я та довголіття, духовної наснаги у благословенній праці задля утворення Єдиної Помісної Української Православної Церкви!

Центральний провід Української партії




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів