Головна » Новини » Новини та коментарі » Українська партія висунула кандидатів у народні депутати у мажоритарних округах
8-08-2012, 12:14
Українська партія висунула кандидатів у народні депутати у мажоритарних округах

8 серпня у Києві відбувся VI-й позачерговий З’їзд Української партії, у роботі якого взяли участь представники з усіх регіонів України.

На З’їзді обговорили суспільно-політичну ситуацію в країні напередодні парламентських виборів 28 жовтня 2012 року та участь Української партії у них.

Делегати З’їзду прийняли рішення, що участь у виборах до Верховної Ради України братимуть лише кандидати в народні депутати України від Української партії в одномандатних виборчих округах.

Після обговорення делегати З’їзду затвердили кандидатів у народні депутати України від Української партії.

У виборчому окрузі № 69 (м. Мукачеве, Закарпатська область) балотуватиметься голова Закарпатської крайової організації Української партії, голова управи Закарпатського крайового культурно-освітнього товариства «Просвіта» Павло Федака.

У виборчому окрузі № 86 (м. Долина, Івано-Франківська область) – голова організації Івано-Франківське ГПО «Голос нації» Вячеслав Кредісов.

Також було прийнято рішення підтримати кандидатуру самовисуванця Бориса Загреви, який балотуватиметься у виборчому окрузі № 20 на Волині.

Прес-служба Української партії




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів