Головна » Новини » Новини та коментарі » 1025 річниця Хрещення Київської Русі, а не московії!
28-07-2013, 08:08
1025 річниця Хрещення Київської Русі, а не московії!

1025 річниця Хрещення Київської Русі, а не московії!  25 липня 2013 року на передодні 1025 річниці Хрещення Київської Русі, за ініціативи Української партії, разом із громадським Рухом «Українська Патріотична Альтернатива» відбулося пікетування посольства Російської Федерації в Україні. 

       Протест викликаний візитом до України президента РФ Путіна та керівника московської неканонічної церкви Гундяєва з приводу широко розрекламованого святкування 1025 річниці Хрещення Київської Русі, до якого московія немає ніякого історичного відношення. Активісти Української партії та громадського Руху «Українська Патріотична Альтернатива» висловили свою незгоду з приводу політичного візиту вищеозначених осіб у зв’язку із ворожими по відношенню до українських громадян діями, як силових структур РФ так і представників московської церкви на території України. Російській стороні, а також державним установам України та в ЗМІ було передано заяву з цього приводу. 

 

Прес-служба Української партії




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів