Головна » Новини » Новини та коментарі » Заява Української партії щодо побиття людей на Євромайдані
1-12-2013, 23:03
Заява Української партії щодо побиття людей на Євромайдані

У зв’язку із звірячим побиттям спецпідрозділом МВС «Беркут» громадян на Євромайдані у м. Києві Українська партія заявляє:

Ст. 39 Конституції України гарантує кожному право збиратися мирно, без зброї і проводити збори, мітинги, походи і демонстрації. Аналогічні гарантії містить стаття 11 Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод, яка є частиною національного законодавства України.

В Україні за вказівкою корумповано-олігархічної влади пролилась перша кров. Кров невинних студентів (фактично дітей), які мирно агітували за вступ України до Євросоюзу. За свідченнями очевидців та інформації поширеної в ЗМІ, ми знаємо, що «такого» в Україні ще не було ніколи!!! Людей били кийками та ногами по голові, тих, хто впав тягнули по асфальту, хто тікав переслідували та продовжували жорстоко бити. Внаслідок звірячого побиття, десятки невинних громадяни України дістали тілесні ушкодження та затримані у відділах міліції.

У зв’язку із цим Українська партія вимагає:

1. Негайного звільнення усіх політв’язнів.

2. Від Президента України Віктора Януковича – добровільно подати у відставку разом із корумпованим урядом.

3. Від Верховної Ради України – створити спеціальну тимчасову слідчу комісію, з метою встановлення винних і притягнення посадових осіб МВС на чолі із міністром Віталієм Захарченко до кримінальної відповідальності.

4. У найкоротший час провести чесні дострокові вибори Президента України та сформувати новий Уряд Народної Довіри.

 

Політична Рада Української партії




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів