Головна » Новини » Новини та коментарі » На виборах в Івано-Франківську перемагає Ігор Насалик
26-10-2015, 16:59
На виборах в Івано-Франківську перемагає Ігор Насалик

За даними паралельного підрахунку голосів, який проводили у штабі кандидата, Ігор Насалик перемагає у першому турі виборів на посаду міського голови Івано-Франківська із відривом у 5%. За нього проголосувало більше 27% виборців.

Ігор Насалик подякував франківчанам за підтримку та заявив, що вже розпочав роботу над другим туром.

«Я вже почав працювати над другим туром. Який би не був вибір в другому турі, це буде вибір більшості міста. Базові принципи, які я озвучував у першому турі, залишаться і в другому. Програма не змінюється в залежності від того, який конкурент входить в другий тур. Ідея розвитку міста не змінюється. Моя програма є єдиною в Україні, де дані конкретні терміни того, коли впроваджуватимуться наші заходи з розвитку міста та коли відбуватиметься звітування перед мешканцями», - сказав Ігор Насалик.

Нагадаємо, Українська партія підтримує кандидатуру Ігоря Насалика, висунуту політичною партією «Блок Петра Порошенка «Солідарність», на виборах міського голови Івано-Франківська. Ігор Насалик є Почесним головою Української партії.

 

Прес-служба Української партії




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів