Головна » Новини » Новини та коментарі » Резніченко Олександр: Ми вимагаємо зупинити політику знищення українського народу
7-09-2010, 18:05
Резніченко Олександр: Ми вимагаємо зупинити політику знищення українського народу

7 вересня Українська партія разом з іншими політичними силами пікетувала Верховну Раду України.

Основні вимоги – припинити грабіжницьку політику уряду Азарова-Тігіпка та зупинити невиправдане зростання житлово-комунальних тарифів та цін на продукти харчування.

«З серпня цього року ціни на газ зросли на 50%, тарифи на опалення і гарячу воду – на 20-25%. Друге підвищення прогнозують весною наступного року. Шаленими темпами зростають ціни на продукти харчування. Це так зване «покращення життя вже сьогодні»?! Це відверте пограбування українського народу», - прокоментував ситуацію голова Київської міської організації Української партії Олександр Резніченко.

«Ми вимагаємо зупинити політику знищення українського народу, - наголосив Олександр Резніченко. – ВРУ повинна підтримати вимоги опозиційних фракцій та запровадити мораторій на підвищення житлово-комунальних тарифів, на газ, цін на продукти харчування та на підвищення пенсійного віку».

 

Прес-служба Української партії




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів