Головна » Новини » Новини та коментарі » Олег Канівець: Країна потребує нової еліти
15-04-2011, 11:45
Олег Канівець: Країна потребує нової еліти

Під час першого етапу IV з’їзду Української партії 10 квітня 2011 р. в Івано-Франківську Олега Канівця обрали заступником голови Політичної ради Української партії.

Під час виступу він зазначив: «Країна потребує нової еліти. І я тішуся, що є партія, яка хоче взяти на себе цю важку ношу. Еліта і суспільство відірвані одне від одного. Для сьогоднішньої еліти держава не є найвищою цінністю. Для неї найвищою цінністю є гроші. Найгірше, що ця фальшива філософія покриває уми молодих, розумних, перспективних і вони змушені підлаштовуватися під цю систему. А це вже катастрофа, безперспективність для держави, для країни, для нації. Що робити? Змінювати цю систему поведінки. Але правила політичного життя треба міняти не тільки на горі, нам треба в першу чергу міняти якість суспільних відносин».

Олег Канівець – у 2002 році був обраний депутатом Львівської обласної ради, був членом Президії Львівської облради, головою постійної депутатської комісії з питань приватизації та майна Львівської облради. В 2003-2006 рр. очолював депутатські фракції в облраді.

Прес-служба Української партії




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів