Головна » Новини » Новини та коментарі » Вітаємо із Днем Конституції України!
28-06-2016, 11:00
Вітаємо із Днем Конституції України!

Шановні українці!

Щиро вітаємо Вас із Днем Конституції України!

У 1996 році Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення, прийняла Основний Закон – Конституцію України, яка стала основою розбудови незалежної, демократичної України як повноправної учасниці світового співтовариства. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність – фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу.

Ми, як громадяни держави, повинні знати, поважати і дотримуватися положень Конституції. За роки, що минули, Україна пройшла нелегкий шлях державотворення, Основний Закон зазнав серйозних випробувань на міцність. Ми повинні пам’ятати, що дотримання конституційних норм, усвідомлення особистої відповідальності за долю країни мають бути громадянським обов’язком кожного з нас.

Давайте разом творити потужну європейську державу Україну!

Політична Рада Української партії




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів