Головна » Новини » Новини та коментарі » Українська партія закликає Російського Патріарха не займатися провокаціями проти України
26-07-2011, 15:30
Українська партія закликає Російського Патріарха не займатися провокаціями проти України

Українська партія вимагає від Російського Патріарха Кіріла поважати гідність українського народу і не займатися політиканством.

«Патріарх Кіріл є представником російської влади, тому ми розцінюємо його приїзд в Україну як експансію та пряме втручання у внутрішні справи нашої держави, - прокоментував візит в Україну останнього заступник Голови Української партії Олег Олійник. - Тим більше, що князь Володимир хрестив Київську Русь набагато раніше за виникнення Московії».

Українська партія в чергове закликає Російського Патріарха припинити розколювати українське суспільство та сіяти смуту серед мирян.

У той же час активісти Української партії підтримали акцію протесту проти приїзду очільника РПЦ Патріарха Кіріла (Гундяєва), яка відбулася біля посольства Російської Федерації у Києві.

Учасники заходу вимагали припинити втручання Російського Патріарха Кіріла у внутрішнє релігійне і громадське життя України.

Прес-служба Української партії




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів