Головна » Новини » Новини та коментарі » Олійник Олег: Священнослужителі мають займатися духовними справами, а не політичною пропагандою
23-07-2010, 12:55
Олійник Олег: Священнослужителі мають займатися духовними справами, а не політичною пропагандою

«Російський Патріарх Кирил, перебуваючи на території України, продовжує розбурхувати міжконфесійну ворожнечу та порушувати закони нашої держави, - зазначив перший заступник голови Української партії Олег Олійник. – Щоправда цього разу Кирил обрав іншу тактику – не особисто виступати з провокативними заявами, а озвучувати їх через своїх спікерів».

Так, днями у ЗМІ з'явилася заява одиного із прес-аташе Московського патріархату, що ліквідація реєстрації структур Київського патріархату вирішить проблему розколу церков в Україні.

«Українська партія наполегливо рекомендує керівництву Московського патріархату зменшити апетити і не зазіхати на те, що їм не належить, - наголосив заступник голови партії, - а очільнику Російської церкви Кирилу припинити розколювати українське суспільство та сіяти смуту серед мирян».

«В іншому разі ми змушені будемо звернутися до Гаранта Конституції та Прокуратури України втрутитися в ситуацію і запобігти розвитку конфлікту на міжконфесійному ґрунті, а МЗС оголосити Кирила Гундяєва персоною нон-ґрата в Україні», - заявив Олег Олійник.

 

Прес-служба Української партії




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів