Головна » Новини » Новини та коментарі » На Львівщині селяни перекрили трасу Стрий–Дрогобич
19-09-2011, 15:53
На Львівщині селяни перекрили трасу Стрий–Дрогобич

Мешканці села Ланівка Стрийського району на Львівщині перекрили трасу Стрий–Дрогобич, вимагаючи у влади та керівництва місцевої птахофабрики відремонтувати дорогу, що веде до сіл Ланівка, Райлів – бічну траси Стрий–Дрогобич.

«Люди перекрили дорогу, намагаючись привернути увагу місцевої влади та керівництва птахофабрики, що у селі Ланівка. Там у вкрай поганому стані є дорога. Неодноразові звернення сільського голови і громади до керівництва підприємства, щоб вони допомагали місцевій громаді, не завершилися успіхом, що змусило людей вдатися до крайніх заходів – вийти на дорогу і перекрити рух транспорту», – розповів заступник голови Української партії Олег Канівець.

За його словами, селяни навіть планували поставити намети. До пікетників приїжджав голова районної ради, зараз люди чекають на першого заступника – в. о. голови Стрийської РДА.

«Керівники району намагаються людей втихомирити. Але, наскільки мені відомо, доки не приїде техніка і не розпочнеться реальна робота, люди не планують поступатися», – зазначив заступник голови Української партії.

Прес-служба Львівської крайової організації Української партії

 




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів