Головна » Новини » Новини та коментарі » Вітаємо Львівський національний університет імені Івана Франка з 350-літтям!
12-10-2011, 12:20
Вітаємо Львівський національний університет імені Івана Франка з 350-літтям!

Ректора Львівського національного університету Івана Вакарчука із 350-річчям вищого навчального закладу привітали випускники вузу голова Політради Української партії, мер міста Калуша Ігор Насалик та голова Львівської крайової організації Української партії Олег Канівець:

«Шановний Іване Олександровичу!

Маємо за честь бути випускниками очолюваного Вами Університету. Так само, як цінуємо найкращі дні безтурботної юності, прожиті у чудовому Львові, у середовищі незабутніх кафедр і авдиторій, знань та мудрості, зіпертих на могутні стіни та архітектуру університетських споруд.

Сьогодні Університетові 350 років, і сьогодні ми святкуватимемо разом. Маємо надію, що слова нашого привітання не здаватимуться байдужими хоча б тому, що людина ніколи не буде байдужою до власної долі. І такому розумінню ми завдячуємо Тобі, дорогий Університете.

Хочемо побажати, аби Ваша, Іване Олександровичу, доля і слава Університету ніколи не опинялися перед зачиненими дверима людської пихи, неуцтва і щонайгірше – безумства, так само, як колись перед зачиненими дверима історії опинялися поруйновані хаосом імперії та держави. Хочемо побажати, аби Ваші професори та викладачі ніколи не зупинялися перед зачиненими дверима пустих думок. Ці наші слова є щирими настільки, наскільки щиро освіта вкарбувалася знаннями у нашу пам’ять і нашу пошану там, де сьогодні життя вирізає борони на наших душах.

Для когось навчальний заклад завжди називатиметься Львівським Національним університетом імені Івана Франка та буде, як то кажуть, – потужним осередком національної освіти, науки, культури та духовності. І ми приєднуємося до цих думок, адже вважаємо, що Львівський університет є не лише одним з найдавніших освітніх академій, але і духовним джерелом для виховання лідерів прогресивної європейської нації. Хтось перелічуватиме найвідоміших державних, громадських та політичних діячів України, що були Вашими студентами та мали визначальний вплив на хід майбутньої історії. Але для нас Університет назавжди залишатимешся alma mater і таке означення має особливий зміст.

Щиро вітаємо Вас, Шановний Іване Олександровичу, із 350-літтям Університету і щиро дякуємо!

Многая літ Вам і плідної праці на благо людей, на благо України!».

Прес-служба Львівської крайової організації Української партії

 




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів