Головна » Новини » Новини та коментарі » Олег Канівець підтримав футболістів
27-10-2011, 11:20
Олег Канівець підтримав футболістів

23 жовтня на стадіоні с. Руда Жидачівського району (Львівщина) відбувся матч на першість району між командами господарів поля «Сокіл» та «Кохавинка» смт. Гніздичів.

Перед початком гри голова Благодійного фонду «Добре серце» - голова Львіської крайової організації Української партії Олег Канівець подарував команді «Сокіл» футбольну сітку на ворота й побажав високих спортивних результатів на зеленому полі.

Гра розпочалася контратакою гостей та рахунок відкрили футболісти с. Руди. Після кількох вдалих комбінацій гніздичівські майстри шкіряного м’яча зрівняли рахунок. Емоції у вболівальників та на полі вирували через край, однак,  до кінця матчу рахунок не змінився - 1:1.

Футбольна команда с. Руда «Сокіл» створена у 2004 році. На її рахунку за останній рік 7 виграшних матчів, 10 поразок, одна нічия.  До складу команди входить 32 юнаків. У рейтингу Жидачівського району з 12 команд – «Сокіл» сезон закінчує на 8 місці.

Прес-служба Благодійного фонду «Добре серце»




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів