Головна » Новини » Новини та коментарі » Чемпіоном Стрийщини з футболу стала команда села Дуліби
14-11-2011, 11:32
Чемпіоном Стрийщини з футболу стала команда села Дуліби

13 листопада на стадіоні «Сокіл» у Стрию (Львівщина) відбувся фінал кубку з футболу «Осінь-2011». Змагалися команди сіл Дуліби та Малі Дідушичі. Турнір проходив під патронатом Благодійного фонду Олега Канівця «Добре серце».
Фінальна гра була надзвичайно динамічною. Емоційна напруга зростала з геометричною прогресією на трибунах і на полі. Результат матчу 2:1 на користь футболістів с. Дуліби.

Нагородив переможців представник Благодійного фонду Олега Канівця «Добре серце» Анатолій Смакал, який зазначив, що команди Стрийщини упродовж чемпіонату показали неабияку майстерність та рівень гри у багатьох випадках не гірше команд учасників Кубка України. За результатами чемпіонату Стрийщини було визначено найдостойніших у номінаціях: «Кращий гравець» - Роман Микитин , «Кращий воротар»  - Матвій Кудла та «Кращий бомбардир» - Ростислав Юроца.

Довідка: Усього в чемпіонаті взяло участь 14 команд, кожна з яких провела по 26 ігор. У сто вісімдесяти матчах чемпіонату забито 674 голи, або в середньому 4 м’ячі за гру. Найрезультативніший гравець турніру- футболіст команди Стрілкова Іван Климчук, на його рахунку 33 голи. Арбітри 306 разів виносили попередження гравцям, 28 футболістів було вилучено з поля. Найменш дисциплінованою в сезоні 2011 р. визначено команду с. Стрілків – 43 попередження і 3 вилучення, натомість команда с. Пукеничі за сезон отримала всього 18 попереджень і жодного вилучення, а футболісти с. М.Дідушичі – 12 попереджень і одне вилучення.

Прес-служба Благодійного фонду «Добре серце»

 

 Чемпіоном Стрийщини з футболу стала команда села Дуліби

 Чемпіоном Стрийщини з футболу стала команда села Дуліби

 Чемпіоном Стрийщини з футболу стала команда села Дуліби






Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів