Головна » Новини » Новини та коментарі » Українські патріоти захищали руїни Десятинної церкви
27-10-2011, 17:47
Українські патріоти захищали руїни Десятинної церкви

Активісти Української партії разом з представниками національно-патріотичних сил провели спільну акцію перед адміністрацією Президента України з вимогою відставки Генпрокурора України Пшонки.

У вимозі, переданій Президенту, підкреслюється бездіяльність Генпрокурора та його відомства в справах незаконного захоплення землі, приміщень та злочинного будівництва «храмів» у місцях, які належать до культурних заповідників. Зокрема, йдеться про захоплення УПЦ Московського патріархату ділянки землі біля фундаменту Десятинної церкви, побудова там «каплички» та намір звести «новий храм» на історичному фундаменті.

У виступах представників громадськості приводилися достовірні факти про діяльність УПЦ МП не як релігійного об’єднання, а як спецпідрозділу КГБ, а нині ФСБ, для втручання у внутрішні справи інших країн та наголошувалось на небезпеці для державного суверенітету України від такої діяльності УПЦ МП, яка розпалює в країні міжнаціональну й міжрелігійну ворожнечу. До того ж, УПЦ МП в Україні є фундаментом для будівництва в нашій державі так званого «Русского мира», який не передбачає існування незалежної української держави та не визнає української історії, культури й мови.

Георгій Лук’янчук




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів