Головна » Новини » Новини та коментарі » Ігор Насалик: Вибори мають відбутися демократично
4-10-2010, 16:49
Ігор Насалик: Вибори мають відбутися демократично

Голова Української партії, міський голова Калуша Ігор Насалик провів прес-конференцію, головною темою якою стали вибори до місцевих органів влади.

Ігор Насалик повідомив, що міська організація Української партії висунула його кандидатом на посаду міського голови Калуша, а також про те, що він уже подав відповідні документи для реєстрації у територіальну виборчу комісію.

«Я хочу, щоб це були демократичні вибори, без жодного адмінресурсу, брудних технологій, щоб кожен кандидат чесно і відкрито говорив, що і як він збирається зробити», - заявив Ігор Насалик.

Те, що серед кандидатів до міської ради від Української партії є представники бізнесу, Ігор Насалик вважає позитивом. За його словами, це реальні люди, які вже щось зробили і продемонстрували. Також, на думку міського голови, важливо, що підприємці будуть брати участь у вироблені рішень міської ради, а значить будуть їх виконувати.

Голова Української партії озвучив наміри перемогти на виборах у Калуському районі. На Калущині партія має 18 кандидатів на посади сільських голів та висуває 26 кандидатів у депутати по мажоритарних округах і стільки ж у партійному списку.

Ігор Насалик закликав громаду брати активну участь у виборах. Він розповів, що під час виборчої кампанії буде працювати гаряча телефонна лінія, куди можна буде повідомляти про усі порушення. У арбітри, які мають наглядати за чесністю і законністю виборчої кампанії, міський голова запросив громадські організації, журналістів, а також політичні партії.

 

Прес-служба Калуської міської організації Української партії




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів