Головна » Новини » Новини та коментарі » Українська партія підтримує ініціативу групи «Першого грудня»
15-12-2011, 13:17
Українська партія підтримує ініціативу групи «Першого грудня»

«Українська партія послідовно пропагує ідею об’єднання опозиційних політичних сил та підтримує принципи єдності і консолідації українського суспільства, запропоновані ініціативною групою «Першого грудня», – заявив заступник голови Української партії – голова Львівської крайової організації Олег Канівець.

«Ми готові працювати над втіленням в життя цього надзавдання», – наголосив він.

«Модель об’єднання українців навколо цінностей, принципів та авторитетних постатей – це той шлях, який ми декларуємо та готові йти ним, незважаючи на усі труднощі. Наша партія готова взяти активну участь в організації діалогу між громадськими та політичними структурами. Досить спілкуватись мовою ультиматумів та амбіцій. Настав час консолідації та компромісів, та його, на жаль, залишається обмаль», – зазначив Олег Канівець.

«Я переконаний, що коли процес об’єднання українського суспільства очолять такі авторитети, ми уникнемо багатьох гостри кутів та досягнемо поступу у цьому процесі. Є відчуття, що до сьогодні ми топтались на одному місці в питаннях об’єднання опозиції. Зараз я дивлюсь з оптимізмом на ініціативу громадських діячів. Переконаний це правильний, державницький шлях», – додав політик.

Нагадаємо, до ініціативної групи «Першого грудня», створеної у 20-річницю референдуму за незалежність, долучилися такі авторитетні особистості, як В’ячеслав Брюховецький, Богдан Гаврилишин, Володимир Горбулін, Семен Глузман, кардинал Любомир Гузар, Іван Дзюба, Мирослав Маринович, Мирослав Попович, Євген Сверстюк, Вадим Скуратівський, Ігор Юхновський.

Прес-служба Української партії




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів