Головна » Новини » Новини та коментарі » КОД має висунути на вибори представників позапарламентської опозиції
1-02-2012, 18:24
КОД має висунути на вибори представників позапарламентської опозиції

КОД повинен висунути по мажоритарних округах представників позапарламентської опозиції. Про це заявив член КОДу Львівської області, голова крайової організації Української партії Олег Канівець.

За його словами, опозиційні сили повинні висунути по мажоритарних округах таких кандидатів, які однозначно переможуть провладних висуванців. Тільки координація дій опозиційних сил може забезпечити прозорість й законність виборчого процесу.

«По-друге, наполягаємо на появі нових облич, як у прохідних частинах партійних списків, так і серед кандидатів по мажоритарних округах. Сьогоднішні опозиційні депутати у парламенті продемонстрували свою повну неспроможність протидіяти наступу влади.

По-третє, Львівська крайова організація Української партії наголошує на необхідності підтримати у мажоритарних округах представників сьогоднішньої позапарламентської опозиції. Таким чином частка опозиціонерів суттєво збільшиться у наступному парламенті, – каже він. Також ми підтримуємо проведення праймеріз, ми не боїмося вийти до народу і спілкуватися з ним. А ті, хто звикли купувати голоси, й надалі будуть виступати проти рейтингових кандидатів.

По-четверте, сьогодні українська опозиція повинна мати чіткий патріотичний стрижень. На відміну, приміром, від Росії, де в опозицію до Кремля об’єдналися монархісти, ліберали й ліві радикали. Кожен український опозиціонер, окрім неприйняття режиму Януковича, повинен послідовно обстоювати непорушні цінності – українську мову, пісню, традиції, історію, єдину помісну церкву. Це має стати спільним ідеологічним базисом для опозиції».
Прес-служба Львівської крайової організації Української партії




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів