Головна » Новини » Новини та коментарі » Українська партія захищає здоровий спосіб життя
4-04-2016, 17:22
Українська партія захищає здоровий спосіб життя

Активісти Української партії взяли участь в акції протесту, що відбулася перед Київською міською радою. Акція була направлена на захист прав киян, особливо молоді, на здоровий розвиток і відпочинок під час занять яхтингом: ходіння під вітрилами по Дніпру та морями…

Люди вийшли на протест проти нещодавнього зухвалого бандитського захоплення київського яхт-клубу «Оболонь», на базі якого працює спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа з вітрильного спорту.

Цей яхт-клуб і школа були створені міськрадою оборонного ДСО «Зеніт» ще 30 років тому. За цей час сотні юнаків і дівчат регулярно займалися вітрильним спортом. Вихованці школи ставали призерами Олімпійських ігор, чемпіонами та призерами чемпіонатів Світу, призерами чемпіонатів Європи, неодноразовими переможцями та призерами чемпіонатів і першостей України.

На жаль, нинішня влада, як і попередня, не сильно піклується вихованням підростаючого покоління, одним із засобів якого є фізична культура і спорт. В жодній цивілізованій країні важко уявити, щоб без рішення суду можна було б захоплювати чиєсь майно. Дивує пасивне відношення до цієї події Міністерства молоді та спорту, Олімпійського комітету України, управління фізичної культури і спорту КМДА. Таке враження, що нікому спорт вже не потрібний. Мабуть незабаром залишиться один розважальний футбол, на який влада на чолі з президентом ходять.

Активісти вийшли з гаслами: «Не дамо бандитському угрупуванню зруйнувати осередок вітрильного спорту з підготовки яхтсменів високого класу!» і добились перемоги. Численну делегацію протестувальників прийняв Віталій Кличко і пообіцяв, що жоден із спортивних закладів не буде при ньому закритий. А з профсоюзом, який хотів за спиною яхтсменів продати землю яхтклубу цинічним забудовникам, розірвано угоду про користуванням ним землею яхтклубу «Оболонь».

 

Прес-служба Української партії




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів