Головна » Новини » Новини та коментарі » Вітання з 25 річницею Незалежності України!
24-08-2016, 20:49
Вітання з 25 річницею Незалежності України!

 

Українська партія вітає українців з 25-ою річницею Незалежності України!

 

У День головного свята нашої країни вітаємо усіх, хто вкладає в Україну свою працю та інтелект, хто боронить і захищає її від ворога, хто примножує її багатства і славу!

 

Звертаємося до пам'яті поколінь українців, які пройшли цією землею перед нами, які боролися, творили і наближали нашу Незалежність!

 

Ми порівнюємо себе з ними і прагнемо бути гідними їх. Ми стаємо розумнішими, сильнішими, сміливішими. Ніколи ще за роки нашої державності ми не піддавалися таким випробуванням. І ніколи ще ми не були такими згуртованими і впевненими у своїх силах. Ніколи ще нас не намагалися так дискредитувати. І ніколи ще ми не відчували таку симпатію народів світ!

 

Український народ переміг диктатуру, яка здавалася нездоланною. Безсумнівно українці здолають не лише агресора та його поплічників, але й корупцію, некомпетентність, нехлюйство. У нас все вийде. Ми йдемо важким шляхом, але у правильному напрямку. І обов'язково утвердимося у тій частині світу, де людина наділена правом тільки тому, що є людиною, де гідність і свобода особистості – реальна цінність, найбільш пошанована суспільством. Вічна пам'ять нашим воїнам, які полягли за свободу нашої країни


Слава Україні! Героям Слава!

 

З повагою,

 

Голова Політради Української партії Олег Олійник




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів