Головна » Новини » Регіональні новини » Українську книгу – українцям у Польщі
23-03-2011, 12:40
Українську книгу – українцям у Польщі

Луганська крайова організація Української партії приєдналася до благодійної акції «Українська книга - українцям у Польщі», яку організував Благодійний Фонд «Підтримки Українських ініціатив».

Суть акції полягає в зборі та передачі книг у відділ української літератури, який відкрито при міській бібліотеці у польському місті Жирардові. По допомогу до українців звернулися представники української культурологічної організації «Фундація Тернопільська», яка зареєстрована у м. Жирардові.

Зокрема, вони повідомили, що міська влада прийняла рішення відкрити відділ української літератури. Це буде нова модель впровадження української літератури в польському середовищі, де роками перебувають громадяни України. Українська бібліотека має стати тим культурним центром, який би притягував українців до спільного культурного середовища. Але бюджет міської бібліотеки м. Жирардова не передбачає закупівлі книг з України.

До акції приєдналися політичні партії, громадські організації Луганщини та небайдужі громадяни.

Акція безстрокова, усі бажаючі можуть долучитися, виславши книги на адресу Фонду: м. Луганськ, вул. Фрунзе, 1-а, 34.

Прес-служба Луганської крайової організації Української партії




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів