Головна » Новини » Регіональні новини » УП на Закарпатті відзначила річницю Карпатської України оздоровчою акцією
7-04-2011, 12:36
УП на Закарпатті відзначила річницю Карпатської України оздоровчою акцією

Наприкінці березня на Красному Полі поблизу Хуста під керівництвом відомого біоенергетика, кандидата наук з фізичної реабілітації, члена ради Закарпатської крайової організації Української партії Богдана Дикого відбувся семінар з вуглеходження, присвячений 72-й річниці проголошення Карпатської України.

Суть методу полягає у проходженні босоніж по доріжці з розжареного вугілля, температура якого досягає тисячі градусів. Вуглеходці за допомогою психофізичних вправ залучають внутрішні ресурси організму і, як наслідок, без опіків та травм здійснюють свій ритуал. В основі методу лежать древні старослов’янські традиції, коли наші предки ставши у коло здійснювали танці на грані. До речі, у болгар ця традиція збереглася до цих пір і демонструється іноземним туристам, як екзотика. Людей, які володіють таким мистецтвом, називають Нестінари.

Цей метод має потужний лікувальний ефект, адже на стопах ніг знаходяться рецептори, стимулювання яких високою температурою благотворно впливає на оздоровлення різних систем організму.

Цьогорічна акція була проведена під акомпанемент українських патріотичних пісень та гаслами «Слава Україні!»

Прес-служба Закарпатської крайової організації Української партії




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів