Головна » Новини » Регіональні новини » Українська партія виховує юних патріотів
15-07-2011, 12:12
Українська партія виховує юних патріотів

9 липня у селі Брустури, що на Прикарпатті, з ініціативи Снятинського районного відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів і першого Покутського куреня Соборного козацтва України («Січ імені Кирила Трильовського») та за підтримки Івано-Франківської крайової організації Української партії було відкрито вишкільно-відпочинковий козацький табір.

В урочистому відкритті взяли участь депутат Івано-Франківської обласної ради, голова крайової організації Української партії Микола Семенюк, голова обласної організації Всеукраїнського об’єднання ветеранів, отаман козацтва В. Сав’юк, отаман Косівського районного відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів генерал Б. Штундер. Участь у вишколі взяли представники молодіжних козацьких організацій Соборного Козацтва України зі Снятищини, Косівщини та Калущини.

Церемонію відкриття розпочав настоятель Брустурівської церкви о. Василь.

Виступаючи перед козацькою молоддю табору Микола Семенюк наголосив, що за плечима у нас тисячолітня історія України, а на обрії – надія і вдячність нащадків. «Ми не маємо права забути, що у світі є тільки одна-єдина земля, яка зветься Україною, і це – наша рідна земля», - підкреслив він.

У програмі таборування – козацький вишкіл: стрільба з лука, орієнтування на місцевості, стройова підготовка, походи, спортивні ігри, козацькі забави, музично-пісенні розваги, вечірні ватри. Завершиться табір 17 липня.

Прес-служба Івано-Франківської крайової організації Української партії




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів