Головна » Новини » Регіональні новини » Потерпілу Інну Конар примусово виписали із лікарні
22-07-2011, 14:00
Потерпілу Інну Конар примусово виписали із лікарні

Активістку Української партії Інну Конар, яку побив прокурор Великоберезнянського району, примусово виписали із лікарні.

Незважаючи на те, що Інна Конар погано почувається і у неї тривалий час не спадає температура, лікарі поспішно її виписали. Адже потерпіла провела в лікарні 13 днів, а 14 днів, проведені на стаціонарному лікуванні, відповідно до чинного законодавства, свідчили би про завдання травм середнього ступеня тяжкості, що створювало би для зловмисника в перспективі неабиякі кримінальні проблеми.

Насильне виписування з лікарні проходило комісійно, тобто, за принципом розмивання персональної відповідальності.

Потерпіла Інна Конар на документі виписки чітко сформулювала свою незгоду з цим «медичним лицедійством». У лікарняному листку чітко зазначено, що Інну Конар виписали хворою, формулювання – «продовжує хворіти».

Українська партія обурена такими діями лікарів та звертається до Генеральної прокуратури України та Міністра охорони здоров’я з вимогою розслідувати дану справу.

Нагадаємо, інцидент стався у ніч з 5 на 6 липня у селі Сторожниця під Ужгородом. Прокурора Великоберезнянського району було відсторонено від посади на час проведення розслідування. Потерпіла Інна Конар увесь цей час знаходилася у лікарні.

Прес-служба Української партії




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів