Головна » Новини » Регіональні новини » У Львові відбулась міжнародна зустріч «Є картинка - є контакт!»
26-08-2011, 14:33
У Львові відбулась міжнародна зустріч «Є картинка - є контакт!»

25 серпня у Львові відбулась міжнародна зустріч «Є картинка - є контакт!» з нагоди приїзду у Львів кінопродюсера, сценариста, режисера кліпів світових зірок Шакіри та Іглесіаса – Антоніо Соле (Аntoniо Sole).

Подія відбувалась у актовій залі Львівського Палацу Мистецтв. Організаторами виступили: медіа група «Каталонія» (Віталій Харечко, Марта Пивоваренко), «ABS Film Company», Юрій Гнатковський та інші.

Всі запрошені на зустріч, серед яких були представники Львівської міської організації Української партії – Андрій Степаненко, Сергій Барахтін та Євген Борісов, мали можливість почути про плани «каталонців» створити фонд «Українського відео виробництва» для потреб кіно України. Крім того, фонд допомагатиме у створенні кліпів і якісної реклами в Україні за європейськими стандартами, акумулюватиме творчий потенціал музичних зірок та акторів для виходу на міжнародний рівень відео виробництва та сприятиме налагодженню контактів поза країнами СНД.

Сам пан Соле приїхав в Україну не тільки поділитися ідеями та досвідом роботи, а й зробив перший вклад у новостворений фонд - 1 млн. доларів США.

Прес-служба ЛМО Української  партії




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів