Головна » Новини » Новини та коментарі » Презентація Української партії у місті Калуш
9-04-2010, 13:49
Презентація Української партії у місті Калуш

9 квітня 2010 року в Народному Домі у місті Калуш Івано-Франківської області відбулась зустріч-презентація Української
партії для громади міста, яку організував міський голова - Ігор Насалик.

На  зустріч з громадою міста Калуш були запорошені голова Української партії та представники Центральної Ради партії з усіх регіонів України, а також мери міст Івано-Франківщини, депутати з області різних рівнів та представники місцевого духівництва.

За українською традицією на початку був відправлений молебень на добру справу і усі присутні заспівали державний Гімн України.

Зі вступним словом до присутніх звернувся голова Української партії Олег Олійник, який наголосив,  що такі зустрічі-презентації відбуваються по всій Україні, оскільки йде активна розбудова партійного середовища та розповів про історію створення партії, її ідеологічні засади та принципи побудови, а також побажав усім присутнім наснаги та волі до боротьби у цей складний період випробування на міцність української державності.

Наступним до слова був запрошений міський голова Ігор Насалик, який наголосив, що пора нарешті розбудовувати Україну на національних засадах і побажав успішного поступу, а також висловив сподівання, що Українська партія буде представлена як в органах місцевого самоврядування так і у Верховній Раді України. Слід відзначити одностайність присутніх, які позитивно сприйняли це побажання.

Виступили керівники партійних організацій Львівської, Івано-Франківської та Тернопільської областей.

На презентації, що проходила в урочистій та дружній атмосфері було запрезентовано новий стиль прапору Української партії, який повинен переможною ходою розпочати успішний наступальний шлях національно-патріотичної сили.

На завершення присутні виконали Гімн України.

 

Прес-служба Української партії




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів