Головна » Новини » Регіональні новини » У Калуші відбувся півфінал цьогорічного КВН
28-02-2011, 13:22
У Калуші відбувся півфінал цьогорічного КВН

22-24 лютого в місті Калуші за підтримки та ініціативи депутатів Калуської міської ради від Української партії відбулися відбіркові ігри КВН-2011 серед учнівських команд. Цьогорічна тема, над якою жартували учасники – «Все життя, як у кіно».

Команди змагалися у трьох конкурсах: візитка-привітання «Калуш має талант», розминка «Дивлюсь, і очам своїм не вірю» та домашнє завдання під назвою «Камера, мотор, поїхали!»

Головою журі був міський голова Калуша, голова Ради з питань місцевого самоврядування Політради Української партії Ігор Насалик.

Обласний півфінал відбудеться 16 березня у місті Долина Івано-Франківської області. Калуш представлятиме команда Центру художньої творчості «Та ти шо».

Фінальні ігри відбудуться навесні.

Ігор Насалик пообіцяв, що команда, яка переможе у фіналі КВН, отримає головний приз – туристичну поїздку до південних берегів Іспанії.

Нагадаємо, що команди-переможці попередніх років вже відвідали Париж та Рим за підтримки міського голови Ігоря Насалика.

Відео

Прес-служба Української партії




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів