Головна » Новини » Новини та коментарі » Запрошуємо Юлію Тимошенко в ряди Української партії
18-11-2011, 13:25
Запрошуємо Юлію Тимошенко в ряди Української партії

Юлію Тимошенко зрадили найвідданіші соратники. В той час, коли стан її здоров’я вкрай погіршився, 62 бютівські штики проголосували за скандальний закон про змішані вибори, приєднавшись до парламентської більшості.

Те, про що мріяли більшовики, починає збуватися. Парламент, нарешті, домігся консенсусу, конституційною більшістю підтримавши неоднозначний документ. Ніхто не сумнівався, що закон буде прийнятий в редакції, яка влаштовує Партію регіонів та її сателітів. Однак опозиція добавила свої 98 голосів, продемонструвавши всьому світові, що коли мова йде про власні інтереси, то ніякі політичні принципи на заваді не стануть.

Всупереч рішенню Конституційного суду, депутати дозволили собі одночасно балотуватись як за закритими партійними списками, так і в мажоритарних округах. Задля того, аби зігнати всіх в одне стійло, підвищили прохідний бар’єр до 5% та заборонили об’єднуватись в політичні блоки.

Наша політична сила у питаннях законодавства про вибори завжди була послідовною. Ми вважаємо, що лише голосування за регіональними відкритими списками може вивести представницьку владу, а, зрештою, і всю державу, із глухого кута. Такої ж точки зору останнім часом притримувалась і голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко.

Сьогодні, коли стан її здоров’я вкрай погіршився, а її ідеї зрадило найближче оточення, ми вважаємо за доцільне простягнути руку цій мужній жінці. Ми запрошуємо Юлію Тимошенко в лави нашої партії і гарантуємо їй будь-яку підтримку.

На Київщині, де авторитет Української партії зростає з кожним днем, а місцеві бютівські керівники не користуються повагою серед населення, ми зможемо відновити наш спільний авторитет, взятися, нарешті, за вирішення тих проблем, які блокувалися корумпованим оточенням Юлії Тимошенко і тоді, коли вона очолювала уряд, і зараз, коли перебуває за гратами.

Наше спільне завдання – встановити в країні народовладдя і збудувати державу, про яку ми мріємо.

Олександр Великодний,

Голова Київської обласної крайової організації Української партії




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів