Головна » Новини » Новини та коментарі » З днем народження, незламна Юлю!
27-11-2011, 10:38
З днем народження, незламна Юлю!

Вельмишановна Юліє Володимирівно!

Прикро, що в цей день  ми з Вами по різні сторони тюремних ґрат. Ви поклали своє життя на вівтар служіння українському народу, долаючи перешкоду за перешкодою. Люди добре знають, що ви захищали  інтереси співвітчизників незалежно від того, які політичні баталії відбувалися на Банковій та Грушевського.

Напередодні ми святкували «День свободи». Зібрались тисячі українців, згадали події семирічної давнини і поклялись залишатись вірними ідеалам Майдану. Без Вас це свято було не таким урочистим, як було б за Вашої участі. Ваші найближчі соратники, ті, хто на Ваших тендітних плечах в ті роки дорвався до влади, поза Майданом були і в цей день.

Вчора ми відзначали День пам’яті жертв Голодомору.  Вас не було біля Національного меморіалу із зрозумілих причин. Зате були Ваші колишні однодумці. Віктор Ющенко приєднався до президентської когорти і разом з Кравчуком, Кучмою та Януковичем здійснив акт лицемірства, публічно підтримавши Віктора Федоровича, який нещодавно з трибуни Європейського союзу в Брюсселі відмовився назвати Голодомор геноцидом українського народу.

Так поводять себе Ваші вчорашні друзі, з якими і Ви, і ми, українці, пов’язували надії на процвітання нашої держави.

Хочу сказати, що попри всі нинішні трагічні негаразди, мільйони чесних українців залишаються Вашими щирими прихильниками. Ми пам’ятаємо, що Ви зробили для нашого народу і хочемо бачити Вас в наших рядах. Ми впевнені, разом з європейською спільнотою, прогресивними силами всього людства нам вдасться визволити Вас з неволі. Від імені Української партії я уповноважений заявити: Київська обласна організація прийняла рішення заочно прийняти Вас до своїх лав, ми вже зарезервували за Вами почесне місце в наших списках.

В цей урочистий день від чистого серця бажаю Вам міцного здоров’я, незламної віри в свої сили, наполегливості в досягненні мети, життєвого оптимізму. Будьте певні – ми з Вами, разом нас багато, перемога буде за нами!

Олександр Великодний, голова Київської обласної крайової організації Української партії. 




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів