Головна » Новини » Новини та коментарі » Герой Визвольної війни за Незалежність
6-03-2015, 23:34
Герой Визвольної війни за Незалежність

5 березня виповнилося 65-ть років з часу героїчної загибелі під час бою з московськими загарбниками Головнокомандувача Української Повстанської Армії Романа Шухевича.

Більше 6-и з половиною років окупанти полювали за його головою! Героїчна постать Романа Шухевича і його роль в організації Руху опору викликала таку лють у сталінських окупантів, що навіть після смерті його тіло було спалено й таємно поховане. Його постать як головнокомандуючого і методи партизанської війни керованої ним УПА були взірцем після Другої світової війни для багатьох національно-визвольних рухів по всьому світу.

В часи неоголошеної війни неоімперської путінської Росії проти незалежності нашої держави героїчний образ Романа Шухевича надихає молоде покоління українських патріотів на безприкладні подвиги і на фронті, і за його межами.

На пам'ять 65-річчя з дня героїчної загибелі головнокомандувача УПА Українська партія спільно з іншими патріотичними організаціями провели мітинг та реконструкцію бою між загоном УПА та підрозділом НКВД на Майдані Незалежності.

 

Георгій Лукянчук 




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів