Головна » Новини » Новини та коментарі » На поклін до Пророка України
23-05-2015, 00:22
На поклін до Пророка України

22 травня за давньою щорічною традицією український люд йде на прощу до Тараса. Йде, щоб вклонитись пам’яті великого пророка України, пророчі слова якого як ніколи справедливі й до нинішнього протистояння з предковічним ворогом українства – імперською Москвою!

Активісти Української партії разом із представниками КУНу, ВУТ «Просвіта» ім. Т.Г.Шевченка та товариства «Соловецьке Братство» взяли участь у заходах, які відбулися на Чернечій горі у Каневі.

Після покладання квітів до могили Тараса Григорoвича учасники акції вшанували пам'ять Героя України Олекси Гірника біля пам’ятного знаку на місці, де він здійснив свій жертовний подвиг-самоспалення, протестуючи проти насильницького зросійщення українців совєтською тоталітарною системою.

Пам'ять про вірних синів українського народу буде завжди надихати справжніх патріотів України на жертовні подвиги в ім’я свободи й незалежності рідної Вітчизни!

 

Георгій Лук’янчук




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів