Головна » Новини » Новини та коментарі » У Миколаєві та Березанці відкрито офіси Української партії
28-05-2015, 00:28
У Миколаєві та Березанці відкрито офіси Української партії

В місті Миколаєві по вулиці Садовій, 1 відкрито офіс Миколаївської крайової організації Української партії, а в смт. Березанка, Миколаївської області, - офіс Березанської районної організації Української партії. Про це повідомив голова Березанської районної організації УП Віктор Іщенко.

За його словами, в сьогоднішній складний для держави час, коли урядовці декларують курс на реформи, прості українці часто залишаються сам на сам зі своїми проблемами. Тому одним із головних завдань місцевої команди, окрім власне розбудови партійної організації УП, є допомога громадянам у вирішенні різних питань.

«В офісі, зокрема, працюватиме юрист і кожен може звернутися до нього по консультацію, - розповів Віктор Іщенко. - Також ми плануємо проводити акції на підтримку української держави. Наприклад, нещодавно ми спільними зусиллями провели міжнародний турнір із дзюдо «Мир».

 

Прес-служба Української партії




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів