Головна » Новини » Новини та коментарі » Максим Невінчаний: Рекламний ринок має регулюватися не комунальними підприємствами, а законами України
1-10-2010, 18:10
Максим Невінчаний: Рекламний ринок має регулюватися не комунальними підприємствами, а законами України

Підприємці галузевої ради світлопрозорих конструкцій у Миколаєві відмовляються виконувати приписи міського комунального підприємства «Бюро естетики зовнішнього середовища», вважаючи їх нелегітимними.

Голова Миколаївської крайової організації Української партії, підприємець, представник галузевої ради світлопрозорих конструкцій Максим Невінчаний розповів, що черговий конфлікт з цим підприємством виник через внесення припису про нібито незаконність його рекламної конструкції. Хоча, як зазначив Максим Невінчаний, у нього були на руках всі необхідні узгодження і дозволи.

«Думаю, що справжньою причиною конфлікту є мої численні звернення у різні державні інстанції щодо незаконної діяльності, правового статусу та використання бюджетних коштів комунальним підприємством «Бюро естетики зовнішнього середовища», - прокоментував ситуацію голова крайової організації. - І всі державні органи, куди я звертався, підтвердили незаконність надання права регулювати діяльність інших підприємств такому ж суб'єкту господарювання, яким є «Бюро естетики».

До речі, першим заступником голови Миколаївської ОДА було направлено звернення до міського голови з вимогою привести у відповідність до чинного законодавства функціонування «Бюро естетики». Крім того, за словами Невінчаного, «Бюро естетики» не тільки створене і діє з порушенням багатьох законів, а й ігнорує протести органів прокуратури, рішення судів, тоді як його керівництво вимагає дотримання правил і норм іншими суб'єктами.

Максим Невінчаний запевнив, що галузева рада підприємців світлопрозорих конструкцій буде системно працювати над тим, щоб рекламний ринок у місті регулювався не комунальними підприємствами, а законами України, що створюють рівні і прозорі умови для всіх.

 

Прес-служба Української партії




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів