Головна » Новини » Новини та коментарі » Олег Березюк зустрівся з громадським активом Львівщини
25-10-2016, 08:04
Олег Березюк зустрівся з громадським активом Львівщини

21 жовтня з ініціативи заступника голови Української партії – куратора Львівської області Михайла Дуриша відбулася зустріч голови Політради – першого заступника голови Української партії Олега Березюка з громадським активом Львівщини.

Під час зустрічі Олег Березюк відповів на численні запитання про організацію роботи Політради Української партії та основні напрямки діяльності партії. Зокрема, найближчим часом розпочнуть свою роботу вісім експертних рад Української партії, які займатимуться актуальними питаннями суспільно-політичного життя, розроблятимуть рекомендації для подолання кризових явищ. Олег Березюк зазначив, що до експертних рад можуть входити також не члени партії, важливо лише, щоб вони були фахівцями у конкретній сфері діяльності.

Особливо, підкреслив Олег Березюк, потрібно акцентувати увагу на роботі місцевого самоврядування. Адже саме від роботи конкретних органів місцевого самоврядування залежить добробут людей і розвиток країни в цілому.

Також голова Політради повідомив, що 5 листопада відбудеться перше засідання Експертної ради Української партії з питань медицини, фізичної культури і спорту та екологічної безпеки. На засіданні підніматимуться питання пропаганди здорового способу життя, підтримки фізичної культури та спорту, сприяння розвитку Львівщини як бальнеологічного курорту та проблема переробки сміття, зокрема на Львівщині. Детальніше про цю зустріч буде анонсовано на сайті Української партії.

 

Прес-служба Української партії




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів