Головна » Новини » Новини та коментарі » Успіхи членів Української партії на міжнародній спортивній арені
20-09-2010, 11:58
Успіхи членів Української партії на міжнародній спортивній арені

3 19 спортсменів з 29 країн, що репрезентували всі континенти нашої планети, нещодавно зібрались у чеському місті Плзень на чемпіонат світу з пауерліфтингу серед молоді.

У змаганнях взяла участь і єдина представниця Закарпаття – студентка 2-го курсу факультету фізичного виховання і спорту Ужгородського національного університету, член Української партії Єлизавета Бан (тренер Андрій Федорішко).

Виступаючи у ваговій категорії до 48 кг, ужгородка підняла у сумі триборства 300 кг і посіла сьоме місце, вперше виконавши норматив майстра спорту України.

Майстрівського результату спортсменка досягла, займаючись пауерліфтингом всього 11 місяців, що є унікальним показником для закарпатського спорту. Результат ужгородської студентки найкращий з-поміж усіх спортсменів обласного центру, які цього року брали участь у чемпіонатах світу з літніх видів спорту.

Також цього року Єлизавета Бан стала чемпіонкою України серед юніорів.

Закарпатська обласна федерація пауерліфтингу висловлює подяку Українській партії за сприяння спортсменам у поїздці на змагання.

 

Андрій Федорішко, голова обласної федерації пауерліфтингу




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів