Головна » Новини » Новини та коментарі » У Києві презентували Українсько-Арабську Ділову Раду
15-12-2016, 14:11
У Києві презентували Українсько-Арабську Ділову Раду

14 грудня в Укрінформі відбулася презентація Українсько-Арабської Ділової Ради (УАДР). Участь у заході взяли президент УАДР Шейх Емад Абу Алруб, голова Політради Української партії, віце-президент УАДР Олег Березюк, народні депутати, представники Адміністрації Президента України, Кабінету Міністрів України, дипломатичного корпусу арабських країн, ділових кіл України та країн Арабського Сходу, науковці та громадські діячі.

Як зазначив у вступній промові Олег Березюк, потенціал України і потенціал арабських країн є досить потужним, але не використаним. В першу чергу через малу кількість інформації, недостатність спілкування і національно-культурні особливості України та країн Арабського Сходу. «Ми маємо певний досвід в спілкуванні і вирішили допомогти нашому бізнесу налагодити тісні контакти та встановити партнерські відносини із арабськими країнами», - підкреслив він.

Шейх Емад Абу Алруб наголосив на важливості співпраці між державним та приватним сектором в Україні та арабських країнах. За його словами, «причина інвестиційної слабкості - неознайомленісь з Україною, недостатність реклами, складнощі деяких законів та наявність хабарництва і корупції у судовій системі. Україні потрібно забезпечити безпечні умови і повагу до інвесторів».

Олег Березюк повідомив, що в рамках УАДР буде працювати інформаційно-аналітичний центр, куди буде збігатися вся інформація, а також будуть створені експертні ради по напрямку бізнесу та, враховуючи національні та культурні особливості, регіональні експертні ради.

Учасники заходу привітали створення УАДР та висловили бажання співпрацювати. Вони переконані у необхідності діяльності такої структури для налагодження більш тісних зв’язків між Україною та країнами Арабського Сходу.

Довідка: Українсько-Арабська Ділова Рада – це громадська організація, яка була створена у листопаді 2016 року. Керівники УАДР вже відвідали Закарпатську область та ознайомилися там з напрямами, цікавими для інвестування.

Про діяльність УАДР можна також дізнатися із сторінки на Фейсбук https://www.facebook.com/ukr.ar.bc/?fref=ts

Відео із презентації дивіться тут.

 

Прес-служба Української партії




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів