Головна » Новини » Регіональні новини » Миколаївські підприємці вимагають створення прозорої схеми регулювання сфери зовнішньої реклами
28-12-2010, 15:51
Миколаївські підприємці вимагають створення прозорої схеми регулювання сфери зовнішньої реклами

У Миколаєві відбулося засідання галузевої ради підприємців світлопрозорих конструкцій. Головна тема обговорення: трансформація схеми регулювання зовнішньої реклами в місті та врегулювання функцій робочого органу, незаконно делегованого КП «Бюро естетики міського середовища».

Звернення підприємців у різні інстанції, протести прокуратури та рішення судів нарешті змусили керівництво підприємства привести свою діяльність у відповідність до законів України. Але, на думку голови ради, голови крайової організації Української партії Максима Невінчанного, представники «бюро» намагаються зберегти за собою монопольне становище на ринку реклами, продовжуючи «вбачати функцію державного регулювання через призму своїх особистих інтересів».

Як повідомив Максим Невінчанний основні претензії з боку підприємців стосувалися незаконної норми укладення договорів на розміщення рекламних конструкцій з керуванням, невідповідності статуту підприємства до законодавства та правил розміщення зовнішньої реклами в місті. Представники галузевої ради переконані, що «нові керівники» як відділу, так і комунального підприємства повинні бути призначені після відкритого конкурсу та обговорення кандидатур з представниками ринку рекламних послуг.

У результаті обговорення підприємці, які представляють галузеву раду світлопрозорих конструкцій, підготували звернення до міського голови, голови ОДА з проханням врахувати їхню позицію при трансформації КП «Бюро естетики міського середовища». Такі дії обумовлені необхідністю створення у місті прозорої схеми регулювання сфери зовнішньої реклами.

Присутній на засіданні заступник директора КП «Бюро естетики міський середовища» підтримав пропозиції підприємців і запевнив, що тільки спільними зусиллями можна навести порядок і законність у місті.

 

Прес-служба Української партії




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів