Головна » Новини » Регіональні новини » Зустріч із виборцями на Житомирщині
28-10-2010, 15:40
Зустріч із виборцями на Житомирщині

У місті Малин відбулася зустріч з виборцями кандидатів у депутати та на посаду міського голови від Української партії, яких представив голова Політради УП Олег Березюк.

«Наша мета зробити Малин одним з найрозвиненіших міст України, - заявив кандидат на посаду міського голови Малина Костянтин Гузенко. – Пріоритетом моєї діяльності буде підтримка малого та середнього бізнесу. Ми працюватимемо над залученням інвестицій у наше місто, що дасть змогу збільшити його бюджет і, відповідно, покращити інфраструктуру».

«Місто Малин має великі перспективи, - переконаний заступник начальника Малинського відділення банку, економіст, кандидат у депутати до міської ради Юрій Карплюк. – Ми маємо програму реформи ЖКГ та потенціал, щоб її реалізувати. Ціни на комунальні послуги є необґрунтовано високими, потрібно провести моніторинг тарифів, порівняти їх з цінами та привести до відповідного економічно-обґрунтованого рівня».

Начальник Малинського відділу СБУ у Житомирській області, кандидат у депутати обласної ради Валентин Коваленко розповів про методи боротьби з корупцією. «Одними заходами тільки з боку силовиків у боротьбі з корупцією нічого не вдієш, потрібно ліквідовувати економічне підґрунтя цієї «хвороби», активно задіяти законодавчий процес». Що стосується роботи правоохоронних органів, Валентин Коваленко зазначив, що, насамперед, потрібно забезпечити належну матеріально-технічну базу цих структур, оскільки усі піддають їхню роботу критиці, а про реальний стан, який є жалюгідним, мало хто знає.

Олег Березюк закликав виборців прийти 31 жовтня на дільниці і проголосувати. «Обирайте не партії, а людей, яких ви знаєте і які вже щось зробили для міста, - наголосив він. - Мене часто запитують за кордоном, чому ви й досі так погано живете, хоча маєте великі можливості все змінити? А тому, що ми часто байдужі там, де цього не потрібно робити. От наприклад, вибори, а ми не йдемо голосувати, бо вважаємо, що не впливаємо на процес. От це і є головна наша помилка. Бо ми таки впливаємо! І голосувати потрібно - це наш шанс змінити життя на краще. Варто ним скористатися!»

Прес-служба Української партії




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів