Головна » Новини » Регіональні новини » Члени Закарпатської УП висадили в Ужгороді калинову алею
15-04-2011, 13:23
Члени Закарпатської УП висадили в Ужгороді калинову алею

12 квітня Закарпатська обласна організація Української партії та громадська організація «Червона Калина» провели толоку з висадки калинової алеї по вул 8-го Березня в обласному центрі Закарпаття.

Захід відбувся за підтримки Ужгородської районної ради.

Організатор акції Інна Конар зазначила, що ми часто захоплюємося та популяризуємо чуже, невластиве нашому народу, забувши про патріотизм та національну гордість. «Висадка калинової алеї має на меті нагадати ужгородцям про те, що живило душу та плоть наших пращурів, вирізняло нас як націю та є нашою історією, культурою, традиціями».

Участь у заході взяли голова Ужгородської районної ради Михайло Фединець та голова Закарпатської обласної організації УП Павло Федака.

До акції долучилася молодь, що дає надію сподіватися на утвердження патріотичного духу у підростаючого покоління, а також мешканці прилеглих будинків, випадкові перехожі і навіть працівники розташованих поряд установ.

Прес-служба Закарпатської крайової організації Української партії




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів