Головна » Новини » Регіональні новини » Олег Канівець: 22 червня львів’яни повинні гідно зустріти непрошених гостей
9-06-2011, 12:32
Олег Канівець: 22 червня львів’яни повинні гідно зустріти непрошених гостей

Після сумнозвісних подій 9 травня знову почав зростати градус бродіння в суспільстві, заклики агресії й нетерпимості почали лунати зі всіх боків.

Заяви губернатора Харківщини Добкіна і ряду депутатів Держдуми Росії про їх намір приїхати 22 червня до Львова і відзначити початок Великої Вітчизняної війни власне у цьому місті викликали серйозне збурення в українському суспільстві: різкі заяви радикально налаштованих молодих запальних людей перемежовувались плачами комуністів на кшталт «Наших знову битимуть!»

«Ми розуміємо, - наголосив Заступник Голови Політради Української партії Олег Канівець, - що справжня мета візитерів далека від задекларованих жалобних заходів і тому повинні адекватно реагувати на спроби нагнітання політичної істерії».

Заступник Голови Політради Української партії пропонує відзначити 22 червня як День жалоби. «Віддаючи шану тисячам людей, які загинули в цей день, львів’яни 22 червня повинні й поводити себе відповідно: кнайпи мусять зачинитись, люди без особливої потреби не повинні виходити на вулицю, завішені вікна доповнять ефект жалобного Львова. І нехай непрошені гості пройдуть порожніми вулицями, холодні мовчазні мури княжого міста і презирливі посмішки кам’яних левів будуть для них гідним супроводом».

За словами Олега Канівця, міська влада у відповідь на провокативні наміри Добкіна і депутатів Держдуми Росії приїхати до Львова 22 червня таки повинна офіційно запросити їх завітати до міста, але 28 червня, щоб разом із львів’янами відсвяткувати День Конституції України. Це було б по-українськи, згідно канонів традиційної галицької гостинності.

Прес-служба Української партії




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів