Головна » Новини » Регіональні новини » Олег Канівець привітав медиків із їхнім професійним святом
20-06-2011, 11:41
Олег Канівець привітав медиків із їхнім професійним святом

З нагоди професійного свята Дня медика у Стрию вперше було проведено конкурс на звання кращого дільничного лікаря.

Людей у білих халатах привітав Президент Благодійного фонду «Добре серце», заступник голови Політради Української партії Олег Канівець, який подарував дитячій поліклініці райцентру електрокардіограф та оргтехніку.

«Професія, обрана Вами, в усьому світі вважається найгуманнішою. Кожен день Ви присвячуєте себе людям, повертаючи їм одну з найголовніших цінностей життя – здоров’я. Я впевнений, що, не дивлячись на всю складність Вашої праці, а робота медика не знає вихідних навіть у святкові дні, Ваша професія є однією з самих почесних, престижних і поважних у суспільстві», - зазначив Олег Канівець.

Він також наголосив, що, виділені з бюджету 4,50 грн. в день на медикаменти і 4,80 грн. – на лікарняне харчування, це просто ганебно! Не кажучи вже про основу медицини – діагностичне обладнання. В останні роки кошти знаходяться хіба на ремонт старого обладнання, нова ж апаратура в лікарнях з’являється лише завдяки спонсорам.

Прес-служба Стрийської організації Української партії




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів