Головна » Новини » Регіональні новини » Олег Канівець привітав освітян із професійним святом
29-09-2011, 13:46
Олег Канівець привітав освітян із професійним святом

28 вересня в Народному домі м. Стрия відбулося свято «Хай славиться завжди учительський рід», приурочене Дню працівників освіти. Організували захід відділ освіти Стрийської РДА, Стрийський районний Будинок дитячої та юнацької творчості за фінансової підтримки Благодійного фонду «Добре серце».

Педагогів Стрийщини з професійним святом привітали, заступник голови Української партії, голова БФ «Добре серце» Олег Канівець, голова Стрийської районної ради Роман Козак, начальник відділу освіти Стрийського району Василь Дума. Кращим вчителям було вручено грамоти та подяки за титанічну працю на освітянській ниві.

«Ми схиляємо голови перед мудрістю і жертовністю освітянина – учителя, вихователя, викладача, фахівця з великої літери, зусиллями якого твориться майбутнє нашого краю, всієї держави, - наголосив Олег Канівець. - Дякуємо Вам за творчу, самовіддану та подвижницьку працю, за вміння запалювати вогонь у дитячих серцях, за відданість професії, відповідальне та жертовне ставлення до свого покликання».

Далі відбувся концерт, який підготували гуртківці Будинку дитячої та юнацької творчості разом із своїми викладачами. На святі також витупив популярний на Львівщині дует Ярослава та Наталії Дуб - «Ярослав-НА», який запросив БФ «Добре серце».

Закінчилося свято врученням усім освітянам від Фонду «Добре серце» пурпурових троянд.

Прес-служба Благодійного фонду «Добре серце»




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів