Головна » Новини » Регіональні новини » Українська партія відчиняє двері
13-09-2011, 11:26
Українська партія відчиняє двері

Українська партія відчиняє двері

Активною політичною діяльністю розпочала цю осінь Українська партія на теренах Львівщини. Після гучного відзначення 20-ї річниці незалежності України у місті Львові, – керівництво УП отримало ще одну чудову нагоду відвідати столицю Галичини. Адже саме цієї неділі, 11 вересня, відбулося урочисте відкриття та освячення нового офісного приміщення Львівської крайової організації партії.

Територіально офіс знаходиться у центральній частині міста на вулиці Коперника у старовинному будинку з чудовою архітектурою та внутрішнім двориком. В межах кількох хвилин ходу до Оперного Театру, Філармонії чи площі перед пам’ятником Т. Шевченка, на котрій відбуваються усі найважливіші урочистості.

Безпосередньо церемонія відкриття розпочалася з молитви, котру промовив священик церкви св. Апостола Андрія Первозванного УГКЦ, отець (Митник) і поблагословив присутніх на добрі справи та побажав гідно служити народові України.

На цю подію до Львова завітали представники районних осередків з області, а також – Голова Української партії Ігор Насалик та перший заступник Олег Олійник.

По завершенні освячення, слово взяв голова Львівської крайової організації Олег Канівець. Однією з основних тез його промови було те, що Українська партія вважає, що робота повинна вестися не лише задля скликання мітингів і походів з прапорами. Партійці повинні разом з громадами вирішувати насущні проблеми людей, адже електоральна довіра прийде лише після проведеної роботи.

Також цього дня відбулося засідання Ради партії, на якому було розглянуто ряд важливих питань. Зокрема, питання про загальнополітичну ситуацію в Україні та області, роль та місце Української партії в політичному житті держави. Було обрано Президію Львівської крайової організації та економічну Раду осередку.

Серед інших питань засідання Ради було одноголосне прийняття «Заяви про консолідацію та соціальну ситуацію в Україні», адже на думку учасників наради – ідеологічно близькі політичні сили в Україні мусять дійти взаєморозуміння «для вирішення глобальних стратегічних завдань України, що розраховані на майбутні покоління і століття».

Прес-служба Львівської крайової організації Української партії




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів