Головна » Новини » Новини та коментарі » Україна для людей?!...
8-12-2010, 14:51
Україна для людей?!...

Після виборчої кампанії Президент Янукович успішно забув усі обіцянки, дані громадянам України напередодні виборів: про покращення соціального рівня життя громадян, зниження цін на енергоносії та товари першої необхідності, створення нових робочих місць, зменшення податкового тиску на дрібний і середній бізнес. Така поведінка на міжособистісному рівні називається брехнею, а на рівні спілкування президента зі своїм народом - злочином. І народ, як не дивно, таку поведінку сприймає як належне і мовчить. А команда Президента Януковича В.Ф. успішно рухається далі, зневажаючи права громадян; паплюжить престиж України як держави, нехтуючи її національними, економічними та стратегічними інтересами.

З перших днів українці відчули українофобські дії Президента, уряду, парламенту. Майже через 20 років незалежності чергове «дежавю». Нам знову намагаються нав’язати чужі цінності, правила та прищепити огидний комплекс неповноцінності: якщо українець відстоює своє, то суспільство повинно бачити в ньому ворога (sic!).

Органи внутрішніх справ України в руках державної влади перетворилися на інструмент залякування та приниження громадян нашої держави. Тобто, ми утримуємо тих, хто нас пригнічує та принижує. В Законі «Про міліцію» та Конституції чітко сказано, що МВС має захищати громадян України, а не – злочинні інтереси антиукраїнської влади.

Під гаслом рекламних щитів «Україна для людей» наша країна перетворюється на поліцейську і фіскальну державу. Особливих успіхів нині влада досягла застосовуючи каральні санкції до акцій масових протестів. На цьому тлі стає очевидною мета нинішньої влади – знищити свідомі сили суспільства (інтелігенцію та середній клас).

У результаті в Україні продовжує збільшуватись соціальна прірва між олігархами і рештою населення, яке в подальшому стрімко перетворюється на наймитів. Це насправді ділить Україну на багатих і бідних, а не на захід і схід. Безробіття, коротка тривалість життя, мізерна платня, великі податки, чужий інформаційних простір і чужий духовний світ, який нав’язують ЗМІ, що належать олігархам, ведуть нашу державу до втрати суверенітету та національної незалежності.

Українці сьогодні мусять згуртуватися, щоб не потрапити в пастку новітніх російських владоможців, і щоб Ленін, Сталін та Берія не були національними героями України!

 

Бабин Руслан, заступник голови Чернівецької крайової організації Української партії




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів