Головна » Новини » Новини та коментарі » Звільнивши Тимошенко влада має ще шанс повернутись обличчям до свого народу
2-05-2013, 13:03
Звільнивши Тимошенко влада має ще шанс повернутись обличчям до свого народу

ЗАЯВА

 

Україна поступово перетворюється на тоталітарну державу. Це видно з реакції влади на події навколо виборів, засобів масової інформації, звичайних громадян.

Така ситуація непокоїть не лише політично активну частину нашого суспільства, а й викликає велику стурбованість у світової, зокрема європейської спільноти.

Встановлення Європейським судом із прав людини того факту, що арешт та ув’язнення Юлії Тимошенко були політично вмотивованими свідчить про заангажованість влади та судової системи до політичних опонентів. У великій європейській державі, якою є Україна, це не припустимо. Це ще одне свідчення згортання демократичних цінностей.

У переддень великого християнського свята Воскресіння Господнього, ми приєднуємося до звернення архієпископів українських церков, усіх політичних партій та рухів та вимагаємо звільнення Юлії Тимошенко. Вважаємо що зробивши такий крок Президент і Верховна Рада не на словах, а на ділі покажуть що вони разом з народом.

 

Політрада Української партії




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів