Головна » Новини » Новини та коментарі » Земля чи соціальний мир?
18-05-2011, 12:52
Земля чи соціальний мир?

Цього тижня правляча коаліція у Верховній Раді запланувала розглянути законопроект про Земельний кадастр. Фактично влада ним хоче розчистити собі шлях до швидкої приватизації українських земель вузьким колом «вітчизняних» та зарубіжних магнатів у 2012 році (після відміни мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення). Сценарій той самий, за яким відбувалася «приватизація» вітчизняної промисловості.

Опозиція заявила, що у жодному разі не голосуватиме за подібні законопроекти до того часу, поки парламент не підтримає пропозиції за результатами парламентських слухань з продажу землі. Натомість, було запропоновано в першу чергу розглянути низку соціальних законопроектів, у зв’язку з різким ростом цін на основні продукти харчування.

А в п’ятницю віце-прем’єр Сергій Тигіпко доповість у Верховній Раді про результати своїх реформ і «ощасливить» українців останнім варіантом пенсійної реформи.

Парламентський кореспондент Георгій Лук’янчук




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів