Головна » Новини » Новини та коментарі » Новий сезон у ВР буде гарячим
8-09-2011, 15:45
Новий сезон у ВР буде гарячим

Розпочала новий політичний сезон Верховна рада України.

Після відкриття сесії відбулося трохи запізніле в часі урочисте засідання з нагоди відзначення 20–ї річниці проголошення Незалежності України.

З трьох виступів: Віктора Януковича, Івана Плюща та Володимира Литвина найкращим виявися несподівано виступ екс-спікера Івана Плюща…А найкраща обіцянка пролунала з уст Президента–Янукович запевнив, що підпише лише той законопроект про наступні вибори до ВР у 2012 році, який підтримає Венеціанська комісія! Поживемо-побачимо…Адже саме на цій сесії депутати повинні затвердити правила гри, за якими будуть обиратися майбутні слуги народу. Окрім «війни» за новий виборчий закон громадян України очікують баталії навколо нового Бюджетного кодексу, цін на російський газ, відміни мораторію на продаж землі.

Також «поштовхаються» обранці обговорюючи новий законопроект про мови національних меншин (читай другу державну мову, яку протягують українофоби).

Телеглядачів та слухачів очікують з огляду на вибори, що невблаганно наближаються, моря нездійсненних обіцянок-цяцянок та гнівних звинувачень опозицією влади та навпаки. Видовище, на відміну від реалій життя українців, обіцяє бути веселим. І яскравим прикладом тому, стало переголосування парламентською більшістю вже прийнятих поправок до пенсійної реформи…в сторону зниження соціального захисту пенсіонерів.

Георгій Лук’янчук 




Інші новини:
Комментарий #1 написал: idibuj   |   16 сентября 2018 11:27   |   Зарегистрирован: 16.09.2018   |   ICQ: --   |  
ЦИТИРОВАТЬ    


Группа: Посетители
Публикаций: 0
Комментариев: 1
 
Комментарий #2 написал: ujemij   |   23 июня 2019 01:36   |   Зарегистрирован: 23.06.2019   |   ICQ: --   |  
ЦИТИРОВАТЬ    


Группа: Посетители
Публикаций: 0
Комментариев: 1
 
Добавление комментария
 
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Включите эту картинку для отображения кода безопасности
обновить, если не виден код
Введите код:

 
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів