Головна » Новини » Новини та коментарі » Ігор Насалик: Влада прислухалася до голосу народу
8-06-2011, 16:42
Ігор Насалик: Влада прислухалася до голосу народу

Проект закону «Про внесення змін до Податкового кодексу України … », який пройшов перше читання у ВРУ, настільки революційний у порівнянні зі старими нормами Податкового кодексу стосовно спрощеної системи оподаткування, що важко повірити, що уряд спромігся на такий документ, прокоментував даний законопроект Голова Політичної Ради Української партії Ігор Насалик.

За його словами, всім зрозуміло, що роль малого та середнього бізнесу, який швидко адаптується до зміни економічної кон’юнктури в умовах фінансових криз, є визначальною. А зміна правил гри для суб`єктів господарювання в Україні у зв'язку зі вступом в дію Податкового кодексу призвела до значного згортання підприємницької діяльності як в Києві, так і в областях.

«Експерти Української партії проаналізували, що прийняття в кінцевому варіанті даного закону сприятиме відродженню економічного потенціалу України. Особливо створенню нових робочих місць, що надзвичайно актуально для повноцінного розвитку громад», - підкреслив Ігор Насалик.

Українська партія закликає парламентарів докласти максимум зусиль задля прийняття цього законопроекту в другому читанні, щоб задекларовані зміни все таки вступили у свою законну дію з 01 липня 2011.

Прес-служба Української партії




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів