Головна » Новини » Новини та коментарі » Виборчому законодавству – демократичну основу
13-09-2011, 18:57
Виборчому законодавству – демократичну основу

13 вересня 2011 року в Інституті проблем управління ім. Горшеніна відбулося обговорення пропозицій, які вносяться законопроектом «Про вибори народних депутатів» та й взагалі моделі виборчої системи в цілому, яка повинна діяти на виборах 2012 року. Експерти Української партії взяли участь у даному заході та озвучили позицію партії.

Під час дискусії представники різних політичних сил висловили свої позиції, зокрема, про неприпустимість залишення старої пропорційної системи, а також констатували відсутність дієвих пропозицій щодо її модернізації.

У підходах до вирішення питань вдосконалення виборчого законодавства позиція Української партії єдина. Необхідно відкинути будь-які політичні образи та амбіції і об'єднатися всім демократичним силам навколо питання модернізації виборчого законодавства, щоб не допустити подальшої монополізації та олігархізації української влади представниками політичних сил, що не бачать подальшої розбудови України як незалежної держави.

Прес-служба Української партії




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів