Головна » Новини » Новини та коментарі » Ігор Насалик: Українська партія та ще дві парламентські партії йтимуть на вибори на єдиній партійній основі
17-10-2011, 13:23
Ігор Насалик: Українська партія та ще дві парламентські партії йтимуть на вибори на єдиній партійній основі

Відбулася прес-конференція голови Української партії, міського голови Калуша Ігоря Насалика, під час якої він поділився управлінським досвідом та відповів на питання про те, як повинна працювати команда міського голови для того, щоб місто було визнано найкращим.

«Міський голова – це насамперед управлінець, а головне завдання управлінця – розв’язувати проблеми з мінімальними фінансовими затратами, – зазначив міський голова Калуша. – Якщо така ідеологія буде в інших міських голів, то я не маю сумніву, що в будь-якому місті можна досягти такого ж результату».

Серед основних своїх досягнень у Калуші Ігор Насалик назвав галузі, які, на його думку, визначають місто: освіта, медицина та житлово-комунальна сфера. «Вони у Калуші за всіма показниками розвитку – найкращі в області. Так, в освіту та медицину ми вкладаємо у півтора рази більше коштів ніж це передбачено Міністерством фінансів у розрахунку на одного жителя, у спорт – вдесятеро більше, у культуру – в 2,5 рази. Зазначу, що це не лише видатки на забезпечення діяльності і поліпшення умов у закладах, а і зарплата працівників. За даними аналізу, проведеного обласним управлінням праці, зарплата вчителів, медиків та працівників виконавчих органів влади у нашому місті є найвищою по Україні. Місто також вже два роки поспіль займає перше місце в Україні з благоустрою».

Ігор Насалик наголосив, що Українська партія буде брати участь у найближчих парламентських виборах. «Хочу зазначити, що сьогодні почнуться перемовини між трьома партіями: це буде Українська партія і дві партії, які зараз є у Верховній Раді, про те, що вони будуть йти на вибори на єдиній партійній основі. Думаю, що через кілька годин вже стане відомо про результат цих перемовин».

«Україні потрібен прорив. Прорив в економічному і політичному плані. Як економіст, можу сказати, що існує так званий закон синергії, коли об’єднуються два великих вектори. З одного боку – це місцеве самоврядування, а з іншого - громадські об’єднання, політичні сили. На сьогоднішній день Українська партія спробувала показати цей ефект синергії на конкретному прикладі. Ми прийняли рішення перший пілотний проект втілити 11 грудня 2011 року – коли будуть додаткові вибори мера Вишневого. Ми хочемо показати як швидко можна досягти результату, об’єднавши зусилля політичної партії, громадської організації та місцевого самоврядування», - зауважив під час виступу голова ГО «Нова формація», доктор економічних наук Вячеслав Кредісов.

Учасники прес-конференції представили Лідера Громадської організації «За Вишневе» Миколу Ляшенка, який буде кандидатом на посаду міського голови від Української партії, та заявили про домовленості щодо обміну позитивним досвідом про підвищення якості життя громади у м. Калуш та у м. Вишневе.

Прес-служба Української партії




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів